FacebookTwitterLinkedin

Mijn fine-art vakprintservice is uitsluitend bedoeld voor professionele fotografen, musea, kunstenaars en fotografiestudenten. Als particulier is het niet mogelijk afdrukken te laten maken. Mijn ambachtelijke lijstenmakerij is voor iedereen beschikbaar, ook voor particuliere klanten.

Update: Tijdens de Corona Lockdown is het ook voor particulieren mogelijk gebruik te maken van mijn Fine-Art vakprintservice!

Standaard heb ik altijd meer dan 100 verschillende soorten fotopapier op voorraad. Colijn van Noort heeft, als een van weinigen in Europa, het Digigraphie Lab keurmerk gekregen, wat garant staat voor de meest geavanceerde afdrukken ter wereld.

Leden van DuPho en studenten aan een erkende vakopleiding komen in aanmerking voor een korting op de standaard prijzen voor fine-art afdrukken.

Vragen, bijzondere wensen of wil je een keer langskomen voor een papieronderzoek / sample afdrukken? Neem contact met mij op!

Handtekening Colijn van Noort

Ik wil meer weten!

Fine-art printservice


Unieke fine-art vakprintservice voor professionele fotografen. Standaard meer dan 100 verschillende soorten fotopapier en diverse afwerkingen, zoals opplakken, lamineren, canvas, dibond en BlackPlaque®

keuze vakprint

BlackPlaque


De BlackPlaque® is een unieke afwerkingsvorm, die alleen verkrijgbaar is via Fotovannoort. Ooit ontwikkeld als alternatief voor canvas is het een zeer hoogwaardige afwerking van de foto voor op de muur.

blackplaque1

Lijstenmakerij


Met een uitgebreide lijstenmakerij in huis kunnen afdrukken compleet afgewerkt worden, evt. met "onzichtbaar" artglas. Zo kan een afdruk, compleet ingelijst, namens jou verzonden worden naar je klant.

Lijstenmakerij

iPiBox


De iPiBox is veruit de mooiste portfolio-oplossing in de markt en via Fotovannoort verkrijgbaar in diverse (gepersonaliseerde) uitvoeringen. Dé ideale oplossing voor het opbergen en presenteren van je fine-art afdrukken.

iPiBox Portfolio Box

Opplakken


Foto's moeten voor het inlijsten altijd opgeplakt worden. Maar het is ook mogelijk zonder lijst te werken en je foto op te plakken op materialen zoals DiBond, Forex of aluminium of de foto achter acryl of liquid gloss te plaatsen.

Opplakken

Digigraphie®


Een Digigraphie® garandeert een minimale kwaliteit en duurzaamheid en geeft musea, galeries en verzamelaars zekerheid over oplage en herkomst van een foto of kunstwerk. Bijkomend voordeel: bij verkoop van een Digigraphie® is het lage belastingtarief van toepassing.

webbanner 038

Prijslijsten


Duidelijkheid vooraf!
Download hier mijn prijslijsten voor fine-art afdrukken, losse vellen, opplakken, lamineren en diverse afwerkingen.

Aanleverspecificaties


Tips & Trucs!
Lees hier hoe je je digitale bestanden het beste voorbereidt en aanlevert om bij afdruk maximale kwaliteit uit je foto's te halen.

Bestanden aanleveren


Stuur hier je bestanden op!
Als je bestanden wilt opsturen om te laten afdrukken, dan kun je dit het beste hier doen. Zo ben je er verzekerd van dat je bestanden goed overkomen en zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

Laatste nieuws: Vakprint

×