FacebookTwitterLinkedin

BlackPlaque®

De BlackPlaque® is een unieke afwerking, die in huis is ontwikkeld en uitsluitend verkrijgbaar bij Fotovannoort.

Deze afwerking bestaat uit een plaat (door en door) zwart HDF, die speciaal voor dit doel is gefreesd en voorzien van afgeschuinde zijkanten.

BlackPlaque - Unieke afwerking op zwart MDF

Dit materiaal heeft de uitstraling van leisteen. De BlackPlaque is een zeer luxe vorm van afwerking en een hoogwaardig alternatief voor bijvoorbeeld canvas of DiBond.
De foto vakprint wordt voorzien van een zeer dunne UV-werende coating met een zandstructuur. Vervolgens wordt deze onder hoge druk en voorzien van een buffer aangebracht op de plaat. De foto wordt vervolgens aan de muur gehangen, middels een stevig ophangprofiel of tandhanger aan de achterzijde. Naar keuze zijn de schuine zijkanten zichtbaar (omlijsting) of juist aan de achterzijde ("zwevend" effect). Zeer uniek!

pdfDownload de prijslijst BlackPlaque (voor Resellers)353.88 KB

Prijslijsten


Duidelijkheid vooraf!
Download hier mijn prijslijsten voor fine-art afdrukken, losse vellen, opplakken, lamineren en diverse afwerkingen.

Aanleverspecificaties


Tips & Trucs!
Lees hier hoe je je digitale bestanden het beste voorbereidt en aanlevert om bij afdruk maximale kwaliteit uit je foto's te halen.

Bestanden aanleveren


Stuur hier je bestanden op!
Als je bestanden wilt opsturen om te laten afdrukken, dan kun je dit het beste hier doen. Zo ben je er verzekerd van dat je bestanden goed overkomen en zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

×