FacebookTwitterLinkedinShare on Google+

Portfolio Sleeves

Kraakheldere Hersluitbare Portfolio SleevesNieuw in het assortiment zijn superheldere hersluitbare portfolio sleeves. Ideaal voor fine-art afdrukken die los getoond moeten worden, bijvoorbeeld in je iPiBox of op kunstmarkten e.d. of  voor archiveringsdoeleinden.

Op een aantal formaten is de sleeve voorzien van een extra veilige sluitstrip.

De zakken zijn gemaakt van kristalhelder OPP (Oriented Polyporopyleen) materiaal dat slechts 40 micron dik is, maar niet gemakkelijk scheurt of kreukt. Zuur- en ligninevrij met anti-condenswerking. Zeer geschikt voor archivering. Deze sleeves zijn van uitzonderlijke kwaliteit en ruim genoeg voor een opgeplakte afdruk inclusief eventueel passe-partout.

Formaten en prijzen

Deze verpakking is beschikbaar op diverse formaten en kan meebesteld worden met een fine-art print. De portfoliosleeves zijn beschikbaar voor de volgende papierformaten (de binnenruimte van de zak is uiteraard iets groter om de afdruk(ken) in- en uit te kunnen schuiven):

Formaat Prijs
15 x 20 cm € 0,18
A5* € 0,23
20 x 25 cm € 0,30
A4* € 0,42
A3* € 0,75
30 x 40 cm € 0,75
A3+ / 40 x 50 cm € 1,00
40 x 60 cm € 1,44
50 x 75 cm* € 1,56
   

* Bij deze formaten is sprake van een veilige sluiting. De veilige sluiting is door middel van een plakstrip op de zak in plaats van op de flap. hierdoor weet je zeker dat de kleefstrip de foto's niet beschadigd tijdens het (her)verpakken.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten

Ik wil meer weten!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!
2000 characters left
×