FacebookTwitterLinkedin

Prijslijsten Fine-Art Vakprint

De hieronder getoonde prijslijsten bevatten uitsluitend inkoopprijzen voor resellers / collega fotografen (eigen foto aangeleverd). Alle prijzen zijn exclusief BTW; exclusief eventuele kortingen**

Download hieronder mijn actuele prijslijsten:

pdfPrijslijst fine-art afdrukken*
pdfPrijslijst fine-art afdrukken op losse vellen
pdfPrijslijst Canvas op Spieraam
pdfPrijslijst Photopanel
pdfPrijslijst BlackPlaque®
pdfPrijslijst Opplakken (o.a. Fotokarton, Museumkarton, Polystyreen, Aluminium, DiBond, Forex, MDF, etc.)
pdfPrijslijst acryl
pdfPrijslijst Passe-Partouts

Zie ook:


Op alle rechtsbetrekkingen van Fotovannoort zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van de voorwaarden kunt u hieronder inzien / downloaden:

pdfAlgemene Voorwaarden Dutch Photographers
pdfGeneral Terms & Conditions Dutch Photograpgers (English)


Toelichting:

* Afdrukken vanaf rol, die niet worden opgeplakt, kunnen licht bollen. Dit is normaal. Indien een volkomen vlakke afdruk gewenst is, dan raad ik aan een afdruk te laten maken op een passend vel (zie Prijslijst afdrukken op losse vellen) of de afdruk op te laten plakken (zie prijslijst opplakken). Afdrukken die worden ingelijst, dienen altijd professioneel te worden opgeplakt. Voor meer informatie zie ook: Lijstenmakerij.
** Fotografen, aangesloten bij DuPho en studenten aan een erkende vakopleiding ontvangen 10% korting op de standaard prijzen voor fine-art afdrukken.

BlackPlaque


De BlackPlaque® is een unieke afwerkingsvorm, die alleen verkrijgbaar is via Fotovannoort. Ooit ontwikkeld als alternatief voor canvas is het een zeer hoogwaardige afwerking van de foto voor op de muur.

blackplaque1

Portfolio Sleeves


Nu ook verkrijgbaar: kraakheldere, veilig hersluitbare portfolio sleeves. Een extra bescherming voor losse afdrukken, bijvoorbeeld in de iPiBox of voor archivering.

sleeve

Digigraphie®


Een Digigraphie® garandeert een minimale kwaliteit en duurzaamheid en geeft musea, galeries en verzamelaars zekerheid over oplage en herkomst van een foto of kunstwerk. Bijkomend voordeel: bij verkoop van een Digigraphie® is het lage belastingtarief van toepassing.

webbanner 038

×