Foto van fotograaf Colijn van Noort

door de bijzondere opnametechniek wordt een nieuw landschap gecreeërd wat soms een vervreemdend of dramatisch effect geeft. Fantastische kunstwerken voor aankleding van uw huis of bedrijf.

Uitvoering:

Deze serie is afgedrukt op een professioneel zijdeglans papier, met een uitzonderlijke kleurweergave en detaillering en voorzien van een UV werende varnish. Zeer hoge levensduur.

De foto is opgeplakt op polystyreenplaat, zodat deze niet kan gaan werken onder invloed van luchtvochtigheid of temperatuurverschillen.

 
Afwerking:

De foto is professioneel ingelijst achter helder floatglas in een matzwarte, massief houten lijst met een randbreedte van 45mm. Meegeleverd wordt een certificaat van echtheid, met daarop het oplagenummer,  ondertekend door de fotograaf.

 
Afmetingen: Fotomaat 150 x 48 cm; Totale lijstafmeting ca. 158 x 56 cm.  
Oplage Beperkte oplage van maximaal 20 exemplaren  
Prijs per stuk: euro 600,00 inclusief BTW.  
Bijzonderheden:

Het is mogelijk de foto van een andere lijst naar keuze te laten voorzien. Hier kunnen meerkosten bij van toepassing zijn, afhankelijk van de gewenste lijst. Ook is het mogelijk museumglas toe te passen.

Bij gelijktijdige afname van 3 foto's of meer uit deze serie, geldt een korting van 10% op het totaalbedrag.

 

BEDRIJVEN


In de huid van een ondernemer kruipen. De juiste sfeer, uitstraling en stijl creëren die past bij een onderneming, persoon, product of dienst. Daar ligt voor mij als bedrijfsfotograaf de uitdaging!

CVN 150331 0026

PARTICULIEREN


Of het nu gaat om een familieportret, kinderfoto's, zwangerschapsfotografie of een glamourshoot: je bent op zoek naar iets bijzonders. En dat bied ik graag! Zowel in de fotostudio als op locatie.

Familiefoto voor welkom particulier

VAKPRINT


Met meer dan 150 papiersoorten op voorraad, bied ik een unieke afdrukservice voor collega beeldprofessionals, musea en exposities. Alles onder één dak: van (fine-art) afdruk en opplakken tot complete lijstenmakerij

webbanner 038

Kunst aan de muur


Op zoek naar een fraaie foto als kunstwerk aan de muur? Unieke Digigraphie® kunstdrukken in een beperkte oplage en voorzien van echtheidscertificaat.

 

Workshop Colour Management


Fletse of donkere afdrukken; veel fotografen worden er mee geconfronteerd. Hoe zorg ik ervoor dat de afdrukken van het vaklab precies gelijk zijn aan wat ik op mijn monitor zie? Hoe stuur ik mijn eigen printer aan? En wat is fine-art eigenlijk, is er dan nog iets anders dan gloss of luster?

Uitvaartfotografie


Heeft u een fotograaf nodig voor een uitvaart? U kunt mij daarvoor 7 dagen per week bereiken. Ook heb ik altijd materialen in huis om razendsnel een foto "voor op de kist"  voor u te verzorgen.

Recente Tweets

Laatste nieuws

×