FacebookTwitterLinkedin

Fotocadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau!

Een fotoshoot is een enorm leuk cadeau om weg te geven. Al jaren zeggen jullie tegen elkaar dat het tijd is voor een familieportret. Maar ja, in de praktijk komt het er niet van. En nu zijn je ouders de volgende week al 25 jaar getrouwd! Of: je wilt graag een familieportret cadeau geven, maar je (groot)ouders moeten er ook op staan...

Speciaal voor dit doel is het mogelijk bij mij een fotoshoot te boeken voor een later te bepalen dag en tijdstip. Ik maak daarvoor een speciale cadeaubon, die helemaal naar jullie wensen wordt vormgegeven. Zo heb je iets om concreet te overhandigen, terwijl het cadeau een verassing blijft èn je ouders straks zelf ook op het familieportret staan.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere fotoshoots een cadeaubon te verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Zwangerschapfotoshoot
 • Glamour of Boudoir fotoshoot (alleen of samen met vriendinnen)
 • Model portfolio shoot (met of zonder iPiBox portfoliobox)
 • Familie fotoshoot
 • Kinder portretshoot
 • LinkedIn profielfoto in kerstpakket
 • etc. etc.

Cadeaubonnen kunnen bestaan uit de complete (kosten van een) fotoshoot of een vast bedrag als onderdeel daarvan (ieder bedrag is mogelijk). Ook de afwerking(en) in de vorm van afdrukken, ingelijste foto's of fotoboeken kunnen in het cadeau verwerkt worden. Neem contact op en overleg over je wensen en de uitgebreide mogelijkheden!

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Geef aan om wat voor fotoshoot het gaat en hoeveel personen.
 2. Je ontvangt van mij een factuur voor de totale kosten van de fotoshoot of een bedrag naar keuze als onderdeel daarvan.
 3. Ik maak na ontvangst van de betaling een gepersonaliseerde cadeaubon om te overhandigen. Je kunt zelf aangeven wat voor tekst(en) op de bon komen te staan en welk formaat de bon moet hebben.
 4. Aan het maken van de cadeaubon zijn geen aanvullende kosten verbonden.
 5. De ontvanger maakt met mij een afspraak voor een datum voor de fotoshoot.
 6. Cadeaubonnen zijn maximaal 1 jaar geldig (vanaf datum uitgifte).

Geef een ingelijste foto cadeau!

Bij een familieportret is het niet zelden de bedoeling de foto('s) als verrassing aan te bieden aan de (groot)ouders. Een probleem dat zich dan soms voordoet, is dat het lastig is om in te schatten welke foto's je ouders het mooist vinden en - nog lastiger - of ze liever een canvasdoek zouden willen of een foto in een lijst. En wat voor lijst dan? Of toch liever een afwerking achter acryl of op BlackPlaque?

Om dit "probleem" het hoofd te bieden, bied ik een originele service:

 1. Na afloop van de fotoshoot wordt door mij een gepersonaliseerde cadeaubon op maat gemaakt, waarin een aantal van de foto's die we gemaakt hebben, is verwerkt. De tekst kan uiteraard helemaal door jullie worden bepaald.
 2. Je ouders krijgen toegang tot de foto's via de greatis app, zodat ze ze op hun gemak kunnen bekijken.
 3. De bon vertegenwoordigt een door jullie te bepalen waarde, die door de ontvanger in te wisselen is voor een afwerking naar wens: de foto's die ze zelf het mooiste vinden en op de manier die bij ze past.
 4. Je ouders maken bij mij een afspraak voor het uitzoeken van een lijst en het doorspreken van de mogelijkheden. Ik hou daarbij uiteraard jullie budget in  het achterhoofd.
 5. Aan het maken van de cadeaubon zelf zijn geen aanvullende kosten verbonden!
×