FacebookTwitterLinkedin

Uw Bedrijf in beeld

“Wat een fantastisch bedrijf”. Dat is vaak mijn eerste gedachte, wanneer ik net een gesprek met een ondernemer heb gehad over fotografie voor zijn of haar bedrijf. Of het nu gaat om een zzp’er, MKB of een multinational: ondernemers zijn trots. En terecht. Trots op hun bedrijf, op hun personeel en op het product of de dienst die ze leveren. Ze kunnen er met passie over vertellen. En die passie: die wil ik terugzien in mijn foto’s.

De behoefte aan goede bedrijfsfoto’s ontstaat meestal niet vanzelf. U start net met uw bedrijf. Er wordt een nieuwe huisstijl of reclamecampagne ontwikkeld door het reclamebureau. De website gaat op de schop. U wilt aan de slag met social media. Uw bedrijf is net verhuisd. U heeft nieuwe producten ontwikkeld. Voor het 10-jarig jubileum wilt u een groepsfoto van het hele personeel in de hal. Of wat minder leuk: u komt de stockfoto’s die u nu gebruikt, ook tegen bij al uw concurrenten.

Met eigen beeld steekt u al snel boven het maaiveld uit. U bent in staat precies de sfeer te creëren, die bij uw bedrijf en huisstijl past. Denk aan foto’s van uw personeel voor een persoonlijke uitstraling naar de klant. Een uniforme aanwezigheid van uw managers op LinkedIn. Het sfeervol in kaart brengen van de bedrijfsprocessen. Referenties van tevreden klanten in hun “natuurlijke habitat”. Ook voor bijzondere beelden, zoals 360 graden opnamen van uw bedrijfspand of evenement behoort tot de mogelijkheden!

 

Ik combineer heel graag mijn passie voor beeld met uw passie als ondernemer. Ik leer u dus graag kennen! Neem vandaag nog contact op om een keer samen een kop koffie te drinken en (vrijblijvend) van gedachten te wisselen over wensen en mogelijkheden. Om een goed product te leveren, investeer ik graag in mijn (toekomstige) klanten.

Wat kunt u van mij verwachten? Een open blik, een kritisch oor en een eerlijk advies. Soms is het beter om eerst beperkt te beginnen en later uit te breiden. De juiste prioriteiten te stellen om het maximale uit het beschikbare budget te halen. Maar ik kan ook verder “ontzorgen” door gespecialiseerde netwerkpartners in te zetten voor extra wensen: bedrijfsfilms, ontwikkeling van apps en websites, grafische vormgeving etc.

Als ik uw behoefte helder heb, breng ik een gespecificeerde offerte uit. Ik werk graag met een projectprijs, zonder stelposten of nacalculaties. Zo doe ik ook graag zaken met mijn leveranciers. Het voordeel: u weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Duidelijke afspraken. Geen ingewikkelde constructies. Aan de slag!

×