FacebookTwitterLinkedin

9 Maanden Shoot

Een speciale vorm van zwangerschapsfotografie: de 9 maanden zwangerschapsshoot. Je zwangerschap van het eerste begin tot aan het eindresultaat professioneel en prachtig in beeld gebracht.
Dit resulteert in een uniek beeld, een blikvanger in de woon-, slaap- of babykamer. Fotograaf Colijn van Noort weet dit als geen ander in beeld te brengen.

Wat is een 9 Maanden Shoot?

De 9 Maanden Shoot bestaat uit 9 fotosessies: 8 fotosessies van de zwangerschap en één wanneer de baby er is. Een uitgebreidere zwangerschapsshoot rond week 36-38 is hierbij inbegrepen, zodat je naast de zwangerschap sequence ook de beschikking krijgt over andere stijlvolle, intieme foto's van je zwangerschap. Completer kan bijna niet! Een prachtige gemonteerde en vakkundig afgedrukte foto van ongeveer 30x80 cm is inbegrepen.31016928 m

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is natuurlijk slim om deze speciale zwangerschapsshoot zo snel mogelijk te boeken na de "ontdekking" van je zwangerschap. Vrienden, familie en kennissen hoeven het nog niet te weten, maar wij kunnen vast aan de slag! Ben je al wat verder in je zwangerschap? Geen probleem. We kunnen de serie ook wat later starten, waarbij je buik wellicht al zichtbaar is en de uiteindelijke montage niet uit 9, maar bijvoorbeeld 6 of 7 beelden bestaat. Het resultaat is er vaak niet minder om!

We houden 8 fotosessies van ongeveer 20 minuten, waarvan 7 van je buik en 1 met de baby. Daarnaast houden we rond week 36-38 een uitgebreidere zwangerschapsshoot van 1-1,5 uur, waarbij we andere en extra foto's naar smaak maken, die verder niet van doen hebben met de montage. Tijdens de fotosessies maken we meerdere foto's, waarbij we in het achterhoofd houden dat die later gemonteerd gaan worden in het totaalbeeld. Dit kan gekleed zijn, naakt of in lingerie (of een combinatie daarvan). Uiteraard hou ik hierbij rekening met jullie voorkeuren of wensen. Een rustige, stijlvolle serie of juist lekker gek en uitbundig? Het kan allemaal. Veel vrouwen kiezen er bijvoorbeeld voor zowel een geklede als een naakte serie te maken: 1 voor aan de muur en 1 voor jou privé.

Na de laatste foto, met de baby, wordt de montage gemaakt. Het eindresultaat wordt vakkundig afgedrukt en kan op allerlei manieren verder worden afgewerkt; in de studio zijn talloze voorbeelden aanwezig en uiteraard maak ik graag tijd vrij om jullie goed te adviseren daarin. Ook is het mogelijk een professioneel fotoalbum te laten maken van de uitgebreide zwangerschapsshoot waarin de montage(s) uiteraard ook hun plek zullen vinden. De foto's ontvang je tevens in de vorm van een app voor smartphone, tablet en computer, zodat je altijd en overal ze aan iedereen kunt laten zien als je dat wilt en zelfs kunt delen.

Wat kost het?

De totale kosten van dit complete pakket bedragen € 750,00 inclusief BTW. Hierbij zijn inbegrepen: 9 fotosessies (waarvan 1 uitgebreid), 1 montage, persoonlijke app met foto's voor smartphone en tablet en 1 vakwerk afdruk van ca. 30x80cm. Gespreide betaling is mogelijk. Als je alleen de montagefoto's wilt laten maken zonder de uitgebreide fotosessie in week 36-38 inclusief app, bedragen de totale kosten € 650,00 inclusief BTW.

Garantie

We starten natuurlijk vaak al met deze foto's voordat je drie maanden zwanger bent. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er voor de bevalling iets mis gaat met je zwangerschap, dan moeten we de fotoserie afbreken. In dat geval zullen er geen kosten verbonden zijn aan de foto's die ik tot dan toe heb gemaakt. Zoiets is al verdrietig genoeg. Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen; maak een feestje van je zwangerschap en trakteer jezelf op zo'n unieke 9 maanden zwangerschapsshoot!

58869842 m

×