FacebookTwitterLinkedin

Project "Pure Friends"

Voor het project "Pure Friends" ben ik op zoek naar modellen. "Pure Friends" is een langer lopend autonoom project, waarbij ik (artistieke) portretten maak van twee (of meer) vriendinnen samen. Het gaat hier dus niet om losse modellen die voor de gelegenheid bij elkaar gezet zijn; het is de bedoeling dat jullie ook "echt" (harts)vriendinnen zijn. Een "BFF Fotoshoot" dus. Maar dan in zijn puurste vorm. Ervaring in modellenwerk is niet zo belangrijk. Motivatie des te meer. De opnamen vinden plaats in mijn fotostudio in Werkhoven, nabij Utrecht.

Een unieke kans om gratis in het bezit te komen van een heel bijzonder portret van jullie samen, dat jullie vriendschap symboliseert, gemaakt door fotograaf Colijn van Noort (bekroond tot Zilver Master & Qualified European Photographer).

Looptijd project 2014- ... ?
Gezocht Modellen (2 of meer)
Geslacht Vrouw (2x) Meer dan 2 vriendinnen evt. in overleg
Leeftijd ca. 18-40 jaar
Ervaring Niet vereist
Omschrijving De "Pure"vriendschap tussen twee mensen, wil ik tot uiting brengen door een serie "pure" zwart-wit foto's van vriend(inn)en te maken. Het betreft (smaakvolle) foto's in het genre artistiek (bedekt) naakt. In overleg met de modellen zullen we foto's maken in een of meerdere poses.
Genre Artistiek (bedekt) naakt.
Model Release Ja
Doel / Gebruik De foto's in dit project moeten uiteindelijk uitmonden in een expositie van een serie fine-art afdrukken en/of publicatie in vaktijdschrift of boekvorm. Modellen verlenen hier toestemming voor (zie model release).
Publicatie op social media Uitsluitend geanonimiseerd en na goedkeuring van de modellen. Door de modellen zelf: alleen indien voorzien van watermark en tags (zie model Release)
Vergoeding De modellen ontvangen elk een of meerdere foto's op digitaal formaat PLUS één gesigneerde fine-art kunstdruk met gelimiteerde oplage van een van de foto's naar keuze, op A3+ formaat,
Visagie In principe niet noodzakelijk; In overleg
Eigen inbreng / Ideeen mogelijk Ja
Moodboard Klik hier voor een (voorlopig) moodboard op Pinterest

Indien je, samen met je vriendin, interesse hebt om mee te werken aan dit project, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

×