FacebookTwitterLinkedin

Glamour- & Boudoirfotografie

Verwen jezelf (of je partner) met een glamour fotoshoot. Bij glamourfotografie hebben de foto's een sensueel, soms bijna erotiserend karakter. Poses en expressie zijn wat ondeugender. Dramatisch licht, prachtige kleding of lingerie brengen het beste in je naar boven.

Een glamourshoot is prachtig om cadeau te geven aan jezelf of aan je partner. Maar het is ook enorm leuk om een glamourshoot te houden met vriendinnen of als bachelor activiteit. Deze shoots zijn zonder uitzondering enorm gezellig en je zult versteld staan van het resultaat. Zo heb je jezelf nog nooit gezien!

Bij glamourshoots zijn er enorm veel mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je op te laten maken door een professionele visagiste. De fotostudio beschikt over een enorme collectie " glamour kleding" waar vrij gebruik van gemaakt mag worden. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Artistiek Naakt

Glamourfotografie is altijd bedekt en nooit naakt. Het kan echter heel mooi en bijzonder zijn om een artistieke naaktreportage van jezelf te laten maken. Om smaakvolle en esthetische naaktfoto's te maken, moet je als fotograaf het uiterste geven en wordt een groot beroep gedaan op je creativiteit en technische vaardigheden.

Bij dergelijke fotoshoots is het nog belangrijker dat je je vertrouwd en op je gemak voelt. Daarom trek ik hier standaard wat meer tijd voor uit en zorg ervoor dat direct erna geen andere fotoshoots ingepland worden. Een goede briefing vooraf, met het doornemen van voorbeelden en stijlen is belangrijk. Het eindresultaat is vaak verbluffend.

Borstkanker

Deze fotoshoots doe ik regelmatig voor vrouwen die geconfronteerd zijn met de diagnose borstkanker en een operatie moeten ondergaan. In de praktijk blijken deze foto's heel waardevol. Niet alleen in de verwerking na de amputatie, maar ze kunnen ook een belangrijke rol spelen in een reconstructietraject. Een dergelijke fotoshoot is natuurlijk voor alle partijen intensief en ik trek hier extra veel tijd voor uit.

Discretie verzekerd

Zowel bij glamour, naakte of semi-naakte fotoshoots is discretie verzekerd. De foto's zijn immers voor jou (en jouw partner) privé bedoeld. Je vindt dan ook geen (herkenbare) voorbeelden van dergelijke foto's op deze website, anders dan foto's die speciaal voor dit doel gemaakt zijn, met instemming van het model.

NB:

Artistieke naaktfotografie is iets geheel anders dan erotische fotografie.
Indien u erotische of pornografische foto's wilt laten maken, dan kunt u helaas niet bij mij terecht.

Cadeaubonnen


Geef een fotoshoot cadeau! Verras die vriendin die zwanger is, je ouders die 25 jaar getrouwd zijn of trakteer je BFF samen met je vriendinnen op een glamourshoot! Speciaal voor dit doel maak ik gepersonaliseerde cadeaubonnen. Geweldig om cadeau te geven!

Tips vóór je Fotoshoot


Tips & Trucs! Hier zet ik wat adviezen op een rij om je optimaal voor te bereiden op je fotoshoot. Van kledingadvies tot muziekkeuze.

 

×