FacebookTwitterLinkedin

Zakelijke profielfoto

De toenemende populariteit van social media, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, etc. maakt een professionele profielfoto steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven zetten social media actief in bij hun marketingcampagnes of als netwerktool. Bij sollicitaties wordt ook steeds vaker gevraagd om een recente foto. Ik heb een speciaal aanbod voor het laten maken van een professionele profielfoto, waarmee u op de juiste wijze voor de dag komt.

De juiste foto

Een goede profielfoto is iets anders dan zomaar een kiekje. En zeker iets anders dan een selfie. Maar wat maakt 'm dan beter dan de gemiddelde pasfoto?

Het belangrijkste onderscheid staat nog los van de technische kwaliteit van de foto, zoals de belichting en de retouche. Die spreken voor zich als u een ervaren fotograaf in de arm neemt. Pose, expressie en kleurgebruik spelen een grotere rol. U wilt immers datgene uitstralen waarvoor u staat. Maar u wilt ook uzelf blijven. De foto moet de juiste kijkrichting en uitsnede hebben. En, als er meer medewerkers van hetzelfde bedrijf gefotografeerd worden, wilt u een duidelijke eenheid van stijl, óók als de foto een half jaar later genomen wordt, bij het aannemen van een nieuw personeelslid.

Dat werkt het beste als u ontspannen bent. Ik ontvang u daarom graag in mijn fotostudio met een kopje koffie of thee, om op het gemak de stijl van de foto te bepalen voordat we aan de slag gaan. En we stoppen als ú tevreden bent!

Kosten

Het laten maken van een professionele profielfoto kost eenmalig slechts 85,- excl. BTW. U ontvangt hiervoor een factuur.

Wat houdt dit in:

  • professionele fotoshoot in de fotostudio, met naar keuze een zwart-wit of kleurenportret;
  • de stijl van de foto bepalen we in overleg en zal aansluiten bij uw profiel en de manier waarop u zichzelf wilt presenteren. Ik kan u hier uiteraard goed in adviseren;
  • een fotoshoot van ongeveer 15-30 minuten. Maar het eindresultaat is wat mij betreft veel belangrijker dan de duur van de fotoshoot;
  • na afloop van de shoot vindt in overleg selectie plaats van de beste foto;
  • gratis montage van bedrijfslogo in de foto (indien gewenst);
  • geheel geretoucheerd en nabewerkt en digitaal geoptimaliseerd;
  • aanlevering op een resolutie van 3Mp (geschikt voor alle social media sites, websites, presentaties, etc);
  • u ontvangt desgewenst als service de foto tevens op de exacte resolutie van de social media site van uw keuze, waardoor hij direct en zonder verdere bewerkingen van uw kant te gebruiken is;
  • inclusief een onbeperkt commercieel gebruiksrecht.

Extra opties:

Voor bedrijven met meerdere medewerkers, gelden aantrekkelijke kortingen. Informeer naar de mogelijkheden!

Foto in extra hoge resolutie (10mp), toeslag  per foto 40,-
Extra foto uit dezelfde fotosessie incl. nabewerkingen, per foto 40,-
Professionele visagie, per persoon, vanaf 75,-
Speciale bewerkingen / Effecten -  op aanvraag -
Toeslag avond 20%
Toeslag zaterdag 20%
Toeslag zon- en feestdagen 100%

 

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en 21% BTW

Bewezen effectief


Onderzoek van de Universiteit van Gent heeft onlangs uitgewezen dat een professionele profielfoto de kansen bij een sollicitatie tot wel 40% doet toenemen!

Personeel


Voor een persoonlijke en klantvriendelijke uitstraling worden foto's van de medewerkers steeds gebruikelijker. Of wat dacht u van een dynamische groepsfoto van uw voltallige personeel of team?  Ik bied diverse handige oplossingen.

Referenties


Laat uw referenties fotograferen! Er is geen betere reclame dan een tevreden klant.
En die quote op uw website wordt tien keer zo krachtig met een goede foto erbij. Vertel het verhaal!

×