FacebookTwitterLinkedin

Je bent op zoek naar een bijzonder familieportret, want je ouders zijn binnenkort 40 jaar getrouwd. Je bent zwanger en wilt dat stijlvol vastleggen. Wat groeien die kinderen toch snel! Tijd voor een paar eigenwijze kinderportretten. Je wilt je verjaardag met je vriendinnen vieren met een echte glamourshoot.

Voor al dit soort opdrachten kun je bij mij terecht. Maar ook voor minder leuke gebeurtenissen sta ik voor je klaar. Voor een integere reportage van een uitvaart bijvoorbeeld. Of een fotoreportage voor jezelf, als je geconfronteerd wordt met borstkanker en je leven op z'n kop staat.

Één ding vind ik heel belangrijk: een fotoshoot moet vooral ontspannen zijn. Een prettige belevenis, voor jong en oud, die uitmondt in prachtige foto's! Ik ontvang u graag in mijn gezellige fotostudio in Werkhoven (vlak onder Utrecht) of op locatie.

Handtekening Colijn van Noort

Ik wil meer weten!

Familieportretten


Je wilt eens wat anders dan een standaard groepsfoto? Graag! Voorkom die drukke, propperige groepsfoto's waarop iedereen een beetje ongemakkelijk kijkt!
Bij het maken van een familieportret is het misschien nog wel het lastigste om een moment te vinden waarop iedereen bij elkaar kan zijn. Dit probleem heb ik voor u opgelost!

2015 MPNPANEL 01

Glamourshoot


Glamour- & Boudoirfotografie is erg leuk om te krijgen of (jezelf) cadeau te geven. Maar ook is het geweldig om een glamourshoot te houden met vriendinnen of als bachelor activiteit. Deze shoots zijn altijd enorm gezellig en je zult versteld staan van het resultaat. Zo heb je jezelf nog nooit gezien!

Glamourfotografie Boudoirfotografie

Zwangerschapsfoto's


Een zwangerschap is heel bijzonder. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor hun zwangerschap vast te laten leggen met prachtige foto's. Creatief gezien ga ik graag "helemaal los" bij deze specialiteit van mij. Maar zwangerschapsfotografie  is vooral ook een enorm leuke manier om even alleen maar met je zwangerschap bezig te zijn.

090920 0331.jpg

Uitvaart


Een fotograaf nodig voor een uitvaart? Ik ben daarvoor 7 dagen per week bereiken. Ook heb ik altijd materialen in huis om razendsnel een foto "voor op de kist" voor u te verzorgen.

Uitvaartfotografie

Reportages


Een professioneel fotograaf is een geweldige aanvulling op uw feest en zorgt voor een prachtige herinnering achteraf. Denk bijvoorbeeld aan een 40-jarige bruiloft, een jubileum, promotie, familiediner of receptie. Eenmalige gelegenheden, waarbij een unieke groep mensen aanwezig is.

CVN 140706 0567

Model Portfolio


Voor modellen is je portfolio je visitekaartje. Sta je aan het begin van je carrière, dan is een fotoshoot het startpunt. Maar ook ervaren modellen werken regelmatig hun portfolio bij, want recente en gevarieerde foto's zijn een vereiste van alle internationale modellenbureaus.

CVN 150306 0123 2 3

Gratis foto app


Bij elke fotoshoot krijgen jullie van mij een app voor smartphone of tablet, waarmee u uw foto's kunt bekijken en delen op social media. Omdat je je telefoon altijd bij je hebt, kun je zo de foto's direct aan iedereen laten zien! Uiteraard kun je de foto's ook gewoon op jouw computer inzien. Super makkelijk!

Cadeaubonnen


Geef een fotoshoot cadeau! Verras die vriendin die zwanger is, je ouders die 25 jaar getrouwd zijn of trakteer je BFF samen met je vriendinnen op een glamourshoot! Speciaal voor dit doel maak ik gepersonaliseerde cadeaubonnen. Geweldig om cadeau te geven!

Tips vóór je Fotoshoot


Tips & Trucs! Hier zet ik wat adviezen op een rij om je optimaal voor te bereiden op je fotoshoot. Van kledingadvies tot muziekkeuze.

 

Laatste nieuws: Particulier

Maak er een compleet uitje van!

Maak er een gezellig uitje van met z'n allen. En combineer een fotoshoot bij Fotovannoort met een wandeling of een museum. Of ga lekker uit eten. Laat je rondleiden door de molenaar of ga stoer watersporten. Je vindt hier zomaar wat ideeën. Ik wil meer weten...

×