FacebookTwitterLinkedinShare on Google+

Modellen gezocht - Lopende projecten

In princuipe ben ik niet beschikbaar voor zogenaamde "TFP" fotoshoots. Op regelmatige basis ben ik echter op zoek naar modellen, visagisten en stylisten voor projecten, waarbij we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Het betreft hier zowel betaalde als onbetaalde opdrachten; eigen projecten, workshops en oefensessies. Ben je een (semi-)professioneel model of visagist en heb je eigen portfolio wensen? Dan is het vaak mogelijk een en ander te combineren. Neem vooral contact op voor meer informatie.

Hieronder vind je een overzicht van actuele projecten waarvoor ik enthousiaste mensen zoek:

"Pure Friends"


"Pure Friends" is een langer lopend project, waarbij ik (artistieke) naaktportretten maak van twee vriendinnen samen. Het gaat hier dus niet om losse modellen die voor de gelegenheid bij elkaar gezet zijn; het is de bedoeling dat jullie ook "echt" (harts)vriendinnen zijn.

120604 29482 3

"Classic Pin-Up"


De kleurrijke pin-ups uit de jaren vijftig. De bedoeling is een serie in de stijl van deze beroemde tekeningen uit de jaren '50. Naast kleding, stijl en pose, is het ook de bedoeling de cartooneske stijl van de originele pin-ups uit die tijd naar voren te halen. Een artistieke uitdaging dus. Hiervoor zoek ik modellen, visagisten en stylisten, die het leuk vinden om mee te werken.

cartagena

Ik wil meer weten!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!
2000 characters left
×