FacebookTwitterLinkedin

Uw bedrijf, producten, evenement of diensten in beeld. Daar gaat het om bij een bedrijfsreportage. De juiste uitstraling naar uw doelgroep. Goed beeldmateriaal is steeds belangrijker. Niet alleen voor drukwerk en uw website. Uw bedrijfsnieuws, beurs of evenement wordt tegenwoordig bijvoorbeeld ook gedeeld op social media. Met eigen beeld onderscheidt u zich duidelijk ten opzichte van de stockfotografie die uw concurrenten ook gebruiken.

Ik wil meer weten!

Uw bedrijf in beeld


“Wat een fantastisch bedrijf”. Dat is vaak mijn eerste gedachte, wanneer ik net een gesprek met een ondernemer heb gehad over fotografie voor zijn of haar bedrijf. Of het nu gaat om een zzp’er, MKB of een multinational: ondernemers zijn trots. En terecht. Trots op hun bedrijf, op hun personeel en op het product of de dienst die ze leveren. Ze kunnen er met passie over vertellen. En die passie: die wil ik terugzien in mijn foto’s.

CVN 150903 0026 HDR

Evenementen


Organiseert u een zakelijk evenement, seminar of een beurs? Dan is het zeker de overweging waard een professionele fotograaf in te schakelen voor een prachtig verslag van de dag. U wilt het maximale uit uw investering halen: goed beeld om mee naar buiten te treden is dan essentieel. En u heeft direct materiaal dat ingezet kan worden bij wervingscampagnes of marketing van een volgend evenement.

Laat uw evenement professioneel in beeld brengen

×