fvn hp slider 3

Foto van fotograaf Colijn van Noort

Privacy- en cookieverklaring Fotovannoort

Fijn dat je de tijd neemt deze privacyverklaring door te nemen. In deze verklaring leg ik je graag uit hoe ik met jouw persoonsgegevens omga.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke?

Eerst wat informatie over wie de verwerkingsverantwoordelijke is zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat is:

Vannoort.net B.V., t.h.o.d.v. Fotovannoort, gevestigd te (3985 PG) Werkhoven aan de Bovenkamp 22, met kvk-nummer: 30212910 (hierna “Fotovannoort” of “ik”).

Algemeen

Fotovannoort heeft enkele uitgangspunten als het gaat om privacy. Fotovannoort:

  • verzamelt zo min mogelijk informatie (en plaatst daarom ook nauwelijks cookies);
  • deelt jouw gegevens niet zomaar met derden en verkoopt deze al helemaal niet;
  • gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, beveiligt deze en houdt zich aan de AVG.

Persoonsgegevens

Ik verwerk verschillende gegevens van jou. Wel goed om te weten is dat ik alleen gegevens van jou verzamel die je zelf aan mij verstrekt en -zeer beperkt- via cookies.

Je hebt in principe geen (wettelijke) plicht persoonsgegevens met mij te delen. Wil je gebruik maken van mijn dienstverlening? Dan heb ik wel de gevraagde gegevens nodig.

Contact

Als je contact met mij opneemt via het contactformulier op mijn website, dan vraag ik om jouw:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Het bericht zelf (kan ook persoonsgegevens bevatten).

Dit ben je verplicht te geven, zodat ik contact met je kan opnemen en ook weet waar het om gaat. Ik vraag om zowel jouw telefoonnummer als jouw e-mailadres omdat ik er zeker van wil zijn dat ik je kan bereiken.

Daarnaast staat het je vrij om jouw adresgegevens te verstrekken. Op die manier kan ik je meteen een offerte sturen, als dat jouw vraag is. Je bent dus niet verplicht die informatie al te verstrekken.

Ook kun je mij mailen. In dat geval zie ik jouw e-mailadres en natuurlijk de gegevens die je verder aan mij verstrekt.

Fotografie opdracht

Als ik voor je aan de slag mag, zal ik die gegevens van jou vragen die nodig zijn om mijn dienst te verlenen, om te kunnen communiceren en te factureren.

Dit zijn:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer; en
  • Adres/factuurgegevens.

En nu het allerbelangrijkste natuurlijk. Als ik jou herkenbaar op beeld mag vastleggen, dan verwerk ik ook persoonsgegevens. Jouw portret namelijk. In dat geval staan foto’s van jou ook bij mij opgeslagen.

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn diensten, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je verstrekt dan jouw:

  • Aanhef;
  • Naam; en
  • E-mailadres.

Je kunt je ieder moment uitschrijven van de nieuwsbrief door op de link onderaan iedere mail te klikken. Wel zo makkelijk.

Bijzondere persoonsgegevens

Fotovannoort verwerkt geen bijzondere persoonsgegevens, zoals gegevens met betrekking tot politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging of gezondheid. Hoewel uit jouw foto wel kan blijken wat jouw achtergrond is (ras/etniciteit), gebruik ik deze niet ter identificatie of om onderscheid te maken.

Doeleinden en grondslagen

Ik gebruik jouw gegevens om contact met je op te nemen en jouw vragen te beantwoorden. Als ik je mag fotograferen of in jouw opdracht mag fotograferen verwerk ik de gegevens omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.
Voor het ontvangen van de nieuwsbrief verleen je toestemming door je in te schrijven. Als ik je zelf heb toegevoegd, is sprake van een gerechtvaardigd belang. Dit belang bestaat uit het onder de aandacht brengen van mijn dienstverlening / direct marketing. Dit doe ik alleen als je een betalende klant bent en in overeenstemming met de telecommunicatiewet.
Uiteraard heb ik bepaalde gegevens nog nodig om aan mijn wettelijke verplichting te voldoen, bijvoorbeeld op grond van belastingwetgeving.

Delen van gegevens

Ik deel jouw persoonsgegevens alleen met verschillende partijen die mij ondersteunen bij het uitvoeren van de overeenkomst met jou en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de AVG.

Deze partijen bevinden zich meestal in de Europese Unie. Met partijen die buiten de EU zijn gevestigd, zoals MailChimp (nieuwsbrief), zorgen wij voor passende waarborgen. Fotovannoort sluit alleen een overeenkomst met deze partijen indien zij onderdeel uitmaken van het Privacy Shield Framework of als er vergelijkbare maatregelen zijn getroffen die zorgen dat jouw gegevens ook daar veilig worden verwerkt.

Beveiligingsmaatregelen

Fotovannoort vindt de beveiliging van jouw gegevens heel belangrijk. Om die reden heb ik passende beveiligingsmaatregelen getroffen. Dit zodat jouw gegevens niet verloren gaan of om te voorkomen dat een derde hiertoe zomaar toegang krijgt. Enkele van deze maatregelen tref je hieronder aan:

  • deze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Hiermee wordt vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld die wordt verstrekt via een contactformulier, versleuteld verzonden;
  • mijn IT-systemen zijn geüpdatet en beveiligd;
  • alleen bevoegde personeelsleden/derden hebben toegang tot jouw persoonsgegevens; en,
  • ik sluit overeenkomsten af met derden die in mijn opdracht jouw persoonsgegevens verwerken.

Bewaartermijn

Ik bewaar jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Sommige gegevens (b.v.) facturen moet ik langer bewaren op grond van wetgeving.

Cookies

Fotovannoort maakt zeer beperkt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

Ik gebruik namelijk alleen maar Google Analytics. Zo kan ik zien hoe vaak deze website is bezocht. Dit stelt mij in staat mijn website te optimaliseren. Google slaat de gegevens op, onder andere in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op. Ik heb wel maatregelen getroffen om jouw privacy te waarborgen: ik ben met Google een verwerkersovereenkomst overeengekomen en de laatste nummers van jouw IP-adres zijn gemaskeerd. Verder is het Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. De privacyverklaring van Google Analytics lees je hier.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dan dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Jouw rechten

Je hebt verschillende rechten ten aanzien van jouw privacy. Zo kun je een verzoek doen tot inzage, wijziging of verwijdering van jouw gegevens.

Daarnaast kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Ook heb je in sommige gevallen het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Toestemming voor de nieuwsbrief kun je op ieder moment intrekken door je af te melden. Hoe dat moet, staat hierboven al omschreven.

Wil je een verzoek doen of heb je vragen over jouw persoonsgegevens? Stuur dan een e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag in de onderwerpsregel neerzetten “Persoonsgegevens”.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek of de vraag door jou is gedaan/gesteld, vraag ik je een kopie van identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers op het ID-bewijs), documentnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Ik reageer zo snel mogelijk op jouw verzoek/vraag.

Indien je klachten hebt over de manier waarop ik met jouw gegevens omga, geef dat dan aan. Ook wijs ik je er graag op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap

Wijzigingen

De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens kunnen voortdurend veranderen. Ik behoud me het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Controleer deze verklaring daarom regelmatig.

Versie juni 2018

BEDRIJVEN


In de huid van een ondernemer kruipen. De juiste sfeer, uitstraling en stijl creëren die past bij een onderneming, persoon, product of dienst. Daar ligt voor mij als bedrijfsfotograaf de uitdaging!

CVN 150331 0026

PARTICULIEREN


Of het nu gaat om een familieportret, kinderfoto's, zwangerschapsfotografie of een glamourshoot: je bent op zoek naar iets bijzonders. En dat bied ik graag! Zowel in de fotostudio als op locatie.

Familiefoto voor welkom particulier

VAKPRINT


Met meer dan 150 papiersoorten op voorraad, bied ik een unieke afdrukservice voor collega beeldprofessionals, musea en exposities. Alles onder één dak: van (fine-art) afdruk en opplakken tot complete lijstenmakerij

webbanner 038

Kunst aan de muur


Op zoek naar een fraaie foto als kunstwerk aan de muur? Unieke Digigraphie® kunstdrukken in een beperkte oplage en voorzien van echtheidscertificaat.

 

Workshop Colour Management


Fletse of donkere afdrukken; veel fotografen worden er mee geconfronteerd. Hoe zorg ik ervoor dat de afdrukken van het vaklab precies gelijk zijn aan wat ik op mijn monitor zie? Hoe stuur ik mijn eigen printer aan? En wat is fine-art eigenlijk, is er dan nog iets anders dan gloss of luster?

Uitvaartfotografie


Heeft u een fotograaf nodig voor een uitvaart? U kunt mij daarvoor 7 dagen per week bereiken. Ook heb ik altijd materialen in huis om razendsnel een foto "voor op de kist"  voor u te verzorgen.

Recente Tweets

Laatste nieuws

×