FacebookTwitterLinkedin

Fine-Art Printservice nu tijdelijk ook beschikbaar voor particuliere klanten

  • vrijdag, 15 januari 2021 12:00

Fine-Art Printservice nu tijdelijk ook beschikbaar voor particuliere klanten

Mijn fine-art vakprintservice is normaal gesproken uitsluitend beschikbaar voor professionele fotografen, kunstenaars, musea, exposities en fotografiestudenten. Op velerlei verzoek stel ik mijn printservice nu tijdens de Corona Lockdown ook beschikbaar aan particulieren!

Veel mensen worden tijdens de COVID-19 restricties beperkt in hun mogelijkheden en grijpen de situatie aan om te verbouwen, op te ruimen in huis of de kamer een opknapbeurt te geven. In combinatie met mijn ambachtelijke lijstenmakerij biedt ik de mogelijkheid jouw foto, kunstwerk of reproductie nu op een prachtige manier professioneel aan de muur te krijgen.

Mijn fotostudio en Lijstenmakerij is geen winkel / openbare ruimte. Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat oom met de huidige lockdown / COVID-19 regelgeving het mogelijk is een afspraak te maken voor het laten maken van een professionele afdruk of inlijsting. Ik neem graag even de tijd voor jullie!

Foto's kunnen eventueel digitaal worden aangeleverd (zie ook de aanleverspecificaties). Afdrukken, panelen en lijsten kunnen desgewenst met een pakketdienst bij je worden thuisbezorgd.

Voor het maken van een afspraak is het verstandig even telefonisch contact op te nemen, zodat we direct de agenda's naast elkaar kunnen leggen. Ik ben doorgaans het beste bereikbaar via 06-54220517

  • 343
  • Voor het laatst aangepast op vrijdag, 15 januari 2021 12:17
×